fbpx

FAQ
Artiesten

Meest gestelde vragen:

Natuurlijk altijd leuk om te zien dat je als artiest bij ons aan de gang wilt.

Wij werken met een oproepbasis en niet met vaste contracten, dit betekent dat je bij een aanvraag vanuit de klant een bericht krijgt of je beschikbaar bent in deze tijdsperiode / datum.

Om een (digitale) intake te plannen met Dylan, onze bemiddelaar, adviseren we je om het formulier in te vullen wat je op de pagina artiesten voor kunt vinden.

Het annuleren van de artiest zijn kant is mogelijk binnen 7 dagen voor het event en feest zodat er voldoende tijd is om vervanging te regelen.

Onder uitzonderlijke omstandigheden zoals ziekte of maatregelen welke zijn genomen door instanties of overheden is er een mogelijkheid om te annuleren tot de dag zelf. Wel vragen we hierin om zelf te kijken naar een zelfde soort artiest met dezelfde skills welke jouw optreden over kan nemen. Mocht dit niet lukken, dan zullen wij dit voor onze rekening nemen.

Wanneer een event niet door kan gaan door bijvoorbeeld maatregelen van hogere hand, zal er met de klant gekeken worden naar mogelijke oplossingen zoals verplaatsing van het event..

Daar tegenover zal er dan natuurlijk ook geen betaling staan.

Mocht er niemand op komen dagen of word er niet voldaan worden aan onze opgestelde voorwaarden zoals te zien in het contract dat je digitaal hebt ondertekent voorafgaande de boeking, dan worden hier vanuit onze kant sancties ingesteld zoals beschreven in het digitaal getekende contract.

Dit kan bestaan uit een geldboete of verwijdering uit onze database bij herhaling.

Wij verzorgen een keer per 14 dagen een uitbetaling van de gewerkte uren en optredens.

Dit gebeurt op de woensdag in de even weken, valt jouw optreden op de betaaldag, dan word deze meegenomen in de uitbetaling van een volgende 2 weken.

In principe is het verzekeren van de materialen en het hebben van een back-up welke jij gebruikt je eigen verantwoordelijkheid.

In sommige gevallen is er iets waardoor jij dit niet direct op kan lossen. In zo’n geval kunnen wij de materialen binnen ons magazijn ter beschikking stellen of bij artikelen welke niet direct tot onze beschikking zijn huren.

Kosten hiervoor zullen wij in rekening brengen bij jou als artiest. Bij het huren van benodigde materialen zullen wij de kosten 50% op ons nemen.

Wanneer de klant dit van te voren wenst om bijvoorbeeld extra materialen mee te nemen zoals lichteffecten of stageproducten welke los staan van het optreden, dan zal dit bij de klant doorberekend worden.

Terug naar de artiestenpagina?