fbpx

Ben jij een artiest?

Word dan lid van de familie!
Wij bieden je een groei tot de beste versie van jezelf!

Sluit je aan bij onze familie.

Al vele mooie jaren zijn wij actief binnen de entertainment sector en hebben wij hier een hoop ervaring opgedaan in het plaatsen en bemiddelen van en bij Entertainment.

Of je nou een DJ, Zanger, Danser, rapper of een ander soort Entertainment bent, we verwelkomen je graag binnen de familie. Zolang we een en dezelfde passie delen, horen we graag van je en willen we je graag helpen met het leveren van kwaliteit. Dit willen we bereiken door je alle zorgen uit handen te nemen en je puur op jouw talent te laten focussen. Loop je ergens tegenaan, laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan gaan we kijken wat we kunnen doen voor en met je 🙂

Mocht je overtuigd zijn, vul dan snel ons formulier hieronder in. Mocht je nog niet overtuigd zijn, kijk dan even verder op deze pagina en besluit voor jezelf of je een kennismakingsgesprek wil inplannen. Mochten wij een match zijn, dan krijg je deze bevestiging binnen 24 uur.

De eerste stap om ergens te geraken, is de beslissing dat je niet wilt blijven waar je nu bent.
J.P. Morgan
Amerikaanse bankier en kunstverzamelaar

Betalingen

Al dat gedoe met geld, daar heb jij toch helemaal geen zin in!

Wij lossen dit voor je op en nemen dit van je over. Jij noemt alleen je prijs, doet waar jij het beste in bent en krijgt betaald!

Als je geboekt word via ons zorgen wij ervoor dat jij je druk kunt maken over jouw expertise en niet over de minder leuke dingen zoals administratie.

Wij verzorgen de facturen en sturen de eventueel benodigde herinneringen en betalen je per bank uit binnen 14 dagen.

Ben je lekker bezig met het voorbereiden van je boeking, krijg je ondertussen weer een volle mailbox met vragen over van alles en nog wat om en rond je boeking.

Dit probleem is heel simpel op te lossen doordat alle communicatie over je boeking via onze mailbox loopt en jij je lekker focust op waar jij het beste in bent.

Wij zorgen dat al je mailtjes binnen 4 uur worden beantwoord en de communicatie vlekkenloos verloopt. Deze vragen bundelen wij en deze krijg je compact in een overzicht.

Klantenservice

Ontwikkeling en

persoonlijke groei

Zit je met een moeilijk vraagstuk over bijvoorbeeld wat je vraagt voor een boeking, hoe je een bepaalde promotie of actie kunt gebruiken, hoe je het beste je social media kan bijwerken of welke artiestennaam je gebruikt? Hierin bieden we jou de ondersteuning die je nodig hebt en denken we met je mee hoe je dit het best naar een positief iets kan draaien.

Hiernaast willen we graag het beste uit onszelf halen maar ook zeker uit jou zodat jij jouw expertise optimaal uit kan voeren. 

Zo organiseren we eens in de zoveel tijd een DJ Workshop voor beginners of een vragen uur voor de betere onder ons waar je terecht kan met al je vragen over draaitechnieken en organiseren we liveshows op sociale media waar Talent kan laten horen en zien, wat ze willen, om meer bekendheid te krijgen.

Acties leiden misschien niet altijd tot geluk, maar er is geen geluk zonder actie
william james
Filosoof en Psycholoog

Nog vragen?

Klik hier om naar de FAQ te gaan voor artiesten.

Liever naar de homepagina?