fbpx

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Al vele mooie jaren zijn wij actief binnen de entertainment sector en hebben wij hier een hoop ervaring opgedaan, hierdoor hebben we ook een hele hoop mooie connecties gemaakt en delen we een grote passie:  Het leveren van kwaliteit en het verbinden van mensen.

In onze database met artiesten is er altijd iemand geschikt voor jouw evenement.

Heb je een leuk event of feest staan maar ben je jouw match nog niet tegengekomen of heb je nog geen licht, geluid of entertainment, denk hierbij aan zang, dans, DJ of Drive-In show. Stuur ons dan een mail via onderstaand contact formulier of bel snel naar 06 30 16 14 61 voor een op maat gemaakte offerte.

Betalingen

Niks vervelenders dan een een losse factuur voor de DJ, een losse factuur voor de DJ set, een losse factuur voor het podium en een losse factuur voor eventuele extra verlichting. 

Dit lossen wij simpelweg op doordat wij dit op ons nemen en jij je druk kan maken over dat ene overzichtelijke factuurtje. Zo kies je gewoon de diensten en producten die je wil, behoud je overzicht en ben je snel klaar met het verwerken van je administratie. Wil je zekerheid in je prijzen? Bekijk dan hier onze standaard pakketten. 

Hierin is er natuurlijk altijd een mogelijkheid om dit aan te passen naar jouw wensen, je ontvangt altijd een finale prijs voor de grote dag.

Persoonlijk


Contact

Er gaat niks boven een lekker kopje koffie en gezelligheid. En gezelligheid, is een ding waar wij ons totaal in kunnen vinden.

We nodigen je graag uit voor een (digitaal) kopje thee of koffie om de gewenste plannen door te spreken en om te kijken wat er hierin mogelijk is. Zijn wij jouw ideale match, dan gaan we verder met het zoeken van jouw artiest, anders zullen wij dit ook eerlijk aangeven en aangeven waar je het beste terecht kunt met je vraag.

Na dat we besloten hebben om verder te gaan maken we een selectie van eventuele matches en kijken we welke het beste bij het criterium passen. Hierna nemen wij contact op met de betreffende artiest en vragen wij naar de beschikbaarheid. Zo blijven we doorgaan tot we een perfecte match hebben gevonden.

Ook na de perfecte match blijven we graag op de hoogte van de performance die er geleverd word, kunnen we wanneer dit gevraagd word langskomen tijdens het event om eventuele vragen en onvoorziene zaken op te vangen en horen we achteraf graag hoe het is bevallen en of het is verlopen is zoals gewenst. 

Voor een extra snelle service vragen wij om de volgende gegevens te mailen naar ons.

Eventgegevens

Entertainment

Wil je op de hoogte blijven van acties en alles rondom ons bedrijf en nog geen lid van onze nieuwsbrief? Meld je dan snel aan en blijf op de hoogte! ? We mailen maximaal 2 keer per maand.

Dylan Lintelo

Hoofd afdeling bemiddeling | DJ
Dylan.lintelo@dyllo-entertainment.nl
Gemiddelde match rate:
97%
Gemiddeld cijfer contact
95%

Dylan Lintelo is het hoofd van de afdeling bemiddeling. Dylan zorgt er voor dat de klant ten alle tijden blij is met zijn of haar match.

Hij begeleidt de klant in het proces wat voor entertainment er gewenst is om daarna te kijken naar de mogelijkheden, tussen ons grote bestand zit er ongetwijfeld een perfecte match tussen. Met een gemiddeld cijfer van 9,7 bij het koppelen van entertainment en een gemiddelde van 9,5 in het klantcontact kunnen wij vol overtuiging zeggen dat wij jouw perfecte match zijn.

Heb je nog vragen?

Kijk dan snel op onze pagina veel gestelde vragen.

Niet juist terechtgekomen?