fbpx

FAQ

Most frequent questions and answers

We houden onze mailbox natuurlijk goed in de gaten. We beantwoorden je vragen binnen het gestelde termijn van jouw geselecteerde pakket.

Voor een spoed aanvraag kun je het beste bellen naar 06 30 16 14 61. 

Wij streven ernaar om binnen 48 uur op werkdagen de eerste communicatie te hebben met potentiële artiesten.

Verder is het natuurlijk volledig afhankelijk van de wensen van de klant, hoe lang het zoektermijn zal zijn kan nooit precies gezegd worden.

Een gemiddelde zoektocht duurt ongeveer een week, een spoedaanvraag word doorgaans binnen 4 werkdagen geregeld.

Als klant kun je er bij ons voor kiezen of je vooraf wil betalen of dat je kiest voor een (gedeeltelijke) achteraf betaling.

Vooraf betalen:

Als je kiest voor vooraf betalen vragen wij van je om de betaling 72 uur voor het event te betalen. Dit kun je doen via het rekeningnummer dat je via de factuur hebt gekregen in combinatie met het specificatienummer.

Achteraf betalen?

Als het een veiliger gevoel geeft om achteraf te betalen, dan bieden wij daar natuurlijk ook een mogelijkheid voor. Dit kun je aangeven per mail tijdens je aanvraag. 

De betaling dien je na het uitvoeren van de diensten binnen 14 dagen voldoen.

Het is natuurlijk mogelijk om je geboekte optreden te annuleren, dit is afhankelijk van je pakket kostenloos tot 24 uur van te voren.

Voor meer informatie kun je terecht op onze pagina voor prijzen en pakketten.

Dan bieden wij graag onze excuses hiervoor aan, mocht er iets niet door zijn gekomen willen we je graag verder helpen. Bel in dit geval even naar 0630161461. Check ook gelijk even of je gemaild hebt naar info@dyllo-entertainment.nl. 

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets niet loopt zoals je graag zou zien. We nemen klachten uiterst serieus en vinden het belangrijk om samen te kijken naar een gewenste oplossing. Neem bij klachten daarom direct contact op via info@dyllo-entertainment.nl.

Verplaatsen:

In het geval van uitzonderlijke omstandigheden kan je de boeking kosteloos verplaatsen naar een andere datum, dit dient schriftelijk doorgegeven te worden via boekingen@dyllo-entertainment.

Verder hebben wij regelmatig maar zelfs dagelijks contact met onze artiesten binnen een termijn van 14 dagen voor het event. Zo spreken wij alle dingen goed door waaronder veiligheid en gezondheid.

Zo kunnen jullie je druk maken waar dat nodig is. Wij regelen de rest.

Annuleren:

Ook dan gelden de normale annuleringskosten zoals deze staan beschreven op de pagina.